Online vindbaarheid & Social media marketing

Onze online vindbaarheid & social media marketing dienst helpt bedrijven om hun online aanwezigheid te versterken en hun doelgroep te bereiken via Google en social media. Denk hierbij aan zoekmachine optimalisatie (SEO) en marketing via LinkedIn, Twitter, Instagram, of TikTok. Neem ook een kijkje in onze tips & tricks sectie.

Scenario 1:

Bedrijf X heeft moeite om gevonden te worden op Google. Ze hebben al een website, maar deze komt niet hoger dan de tweede pagina in zoekresultaten.

Hoe lossen wij dit op?

Wij hebben gekeken naar hun huidige website en geanalyseerd hoe we hun zoekwoorden konden verbeteren en optimaliseren.

Door middel van technische optimalisatie, zoals het verbeteren van de website structuur en het toevoegen van relevante inhoud, zijn we erin geslaagd om het restaurant op de eerste pagina van Google te krijgen.

Scenario 2:

Bedrijf Y heeft moeite om hun social media aanwezigheid te verbeteren. Ze hadden een aantal volgers, maar deze resulteerden niet in verkoop.

Hoe lossen wij dit op?

Wij hebben gekeken naar hun huidige social media strategie en geanalyseerd hoe we hun doelgroep konden bereiken en hun aanwezigheid konden verbeteren.

Door middel van gerichte advertenties, het creëren van aantrekkelijke content en het versterken van hun merkidentiteit, zijn we erin geslaagd om hun volgers te verdubbelen en hun verkoop te verhogen.

Klik op de scenario’s om te lezen hoe wij dit hebben opgelost.

Wat zijn gemiddeld de feitelijke voordelen?

0 %
hogere conversie kans
0 x
zoveel aanbeveling
0 %
verkoopgroei
0 %
vermindering van kosten per lead

bron: Millward Brown

Wat kunnen wij betekenen voor jouw bedrijf?

Wij helpen bedrijven hun online aanwezigheid te versterken door middel van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine advertenties, social media groei en interactie. Ons team van experts werkt samen met jou om je doelen te bereiken en je bedrijf te laten groeien in de digitale wereld.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Verbeter de organische vindbaarheid van je website.

Zoekmachine Advertenties (SEA)

Genereer gerichte verkeer naar je website via advertenties.

Social Media groei

Versterk je online aanwezigheid en laat je aantal volgers groeien.

Social Media interacties

Verhoog interactie en betrokkenheid met je doelgroep via social media.

Waarom werken met Laat het Merken?

Bij Laat het Merken geloven we dat een sterk merk de sleutel is tot succes in de huidige digitale wereld. Wij zijn gepassioneerd om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken door middel van effectieve zoekmachine optimalisatie, zoekmachine advertenties, social media groei en interacties. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring en gebruikt de nieuwste technieken en methoden om de online zichtbaarheid van onze klanten te vergroten. Kies voor Laat het Merken en zie het verschil voor jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om je online groei te beginnen.

Online vindbaarheid & Social media: tips en tricks

Klaar om de volgende stap te nemen?
Stuur ons een bericht:

Zij hebben de stap al gezet:

Kadir C.
Kadir C.
Read More
Ik was op zoek naar een betrouwbare marketingpartner voor mijn bedrijf en Laat Het Merken heeft me niet teleurgesteld. Ik wist niet zeker wat ik wilde, maar het team heeft met mij meegedacht en we hebben samen de juiste oplossingen gevonden.
Irene van V.
Irene van V.
Read More
Laat Het Merken heeft een unieke benadering van marketing en weet precies hoe ze de juiste boodschap over moeten brengen. Ik ben zeer tevreden met de diensten die ze aanbieden en raad hen ten zeerste aan.
Danny L.
Danny L.
Read More
Ik heb hulp gevraagd voor onze laatste marketingcampagne. Het team was zeer meedenkend en heeft alles tot in detail gepland en georganiseerd. Ik zou hen zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en resultaat.
Marije de V.
Marije de V.
Read More
Wij zochten een boost in onze online aanwezigheid. Onze specifieke marketingvraag was hoe we onze producten het beste konden aanbieden aan onze doelgroep via social media. We hebben top hulp gekregen hierbij!
Previous
Next

Wat heb je nodig?

Hier kunnen we jou bij versterken:

Ontwerpen & stijl

Denk hierbij aan:
- Huisstijl ontwikkeling
- Visitekaartjes ontwerp
- Logo ontwerp
- en meer...

Online opvallen

Denk hierbij aan:
- SEO en Online-advertenties
- E-mail marketing
- Social media
- en meer...

Marketing advies

Denk hierbij aan:
- Lead generatie
- Campagnes bedenken
- Marketing management
- en meer...

Wil je weten wat marketinghulp kost? Al onze diensten kosten 75 euro per uur.
We bepalen samen wat jouw budget is en hoe we onze diensten laten passen in jouw wensen.