Marketingstrategie & Personeel

Bij Laat Het Merken geloven we in de kracht van een sterke marketingstrategie en de juiste personeelsoplossingen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een fundamenteel marketingplan of het ondersteunen van je huidige marketingteam, wij staan voor je klaar. Op deze pagina leggen we uit waarom een effectieve marketingstrategie essentieel is voor elk bedrijf en hoe onze experts het verschil kunnen maken. Neem ook een kijkje in onze tips & tricks sectie.

Scenario 1:

Je hebt het gevoel dat je marketingstrategie niet werkt, maar je weet niet zeker waarom. Misschien ligt het aan de verkeerde doelgroep of het ontbreken van een onderscheidende boodschap.

Hoe lossen wij dit op?

Wij bieden strategieontwikkeling aan, waarbij wij eerst luistern naar jou. Vervolgens maken we een maatwerk marketingstrategie voor jouw bedrijf, inclusief marktonderzoek, concurrentieanalyse en definieren van je unieke verkooppropositie. Dit kunnen we vervolgens verwerken in een concreet marketingplan.

Scenario 2:

Je hebt behoefte aan extra ondersteuning voor je marketingteam, maar het vinden van de juiste persoon voor de job is moeilijk. Je wilt ook niet investeren in de verkeerde persoon die niet past binnen het team.

Hoe lossen wij dit op?

Wij bieden je personeelsoplossingen aan, waaronder detachering, werving en selectie en interim management, om het marketingteam van je bedrijf te versterken en ondersteuning te bieden bij de uitvoering van je marketingstrategie. Zo kan jij gebruik maken van onze expertise zonder risico!

Klik op de scenario’s om te lezen hoe wij dit hebben opgelost.

Wat is marketingstrategie eigenlijk?

Een marketingstrategie is een plan dat een bedrijf of organisatie opstelt om hun producten of diensten te promoten en hun doelgroep te bereiken. Het omvat vaak het bepalen van de doelgroep, het ontwikkelen van de juiste boodschap en het kiezen van de meest geschikte kanalen om die boodschap over te brengen. Een sterke marketingstrategie kan een groot verschil maken in het succes van een bedrijf en kan helpen om de gewenste doelen te bereiken.

meer succes
0 x

Uit onderzoek van HubSpot in 2021 is gebleken dat bedrijven met een duidelijke marketingstrategie 313% meer kans hebben op succes dan bedrijven zonder strategie. Een marketingstrategie is daarom van essentieel belang om jouw bedrijf te laten groeien. 

vinden het moeilijk
0 %

Uit een onderzoek van Ascend2 in 2020 blijkt dat 70% van de marketeers de ontwikkeling van een effectieve strategie beschouwt als de grootste uitdaging in marketing. Dit is begrijpelijk, omdat een marketingstrategie vaak de ruggengraat is van het succes van een bedrijf. Een duidelijke en effectieve strategie kan helpen bij het bereiken van bedrijfsdoelen en het optimaliseren van ROI.

Hulp voor marketingstrategie & personeel

Bij Laat Het Merken begrijpen we dat het opstellen van een effectieve marketingstrategie een grote uitdaging kan zijn voor bedrijven. Daarom staan we klaar om onze expertise en ervaring in te zetten om je te helpen bij het ontwikkelen van een strategie die bij jouw bedrijf past. We kunnen je helpen om de juiste koers te bepalen en je team te ondersteunen bij het uitvoeren van deze strategie, zodat je je bedrijf kunt laten groeien en succesvol kunt zijn in de steeds veranderende wereld van marketing.

Strategie ontwikkeling

Het ontwikkelen van een marketingstrategie op maat voor jouw bedrijf, inclusief marktonderzoek, concurrentieanalyse en het definiëren van jouw unieke verkooppropositie.

Implementatie & uitvoering

Uitvoering van de ontwikkelde strategie, inclusief het opzetten en uitvoeren van marketingcampagnes, het ontwerpen van advertenties en het optimaliseren van jouw online aanwezigheid.

Personeel oplossingen

Flexibele personeelsoplossingen, zoals detachering, werving en selectie en interim management, om jouw marketingteam te versterken en te ondersteunen.

Analyse & optimalisatie

Monitoren en analyseren van jouw marketingactiviteiten, om jouw strategie te optimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Marketingstrategie & personeel: tips en tricks

Klaar om de volgende stap te nemen?
Stuur ons een bericht:

Zij hebben de stap al gezet:

Kadir C.
Kadir C.
Read More
Ik was op zoek naar een betrouwbare marketingpartner voor mijn bedrijf en Laat Het Merken heeft me niet teleurgesteld. Ik wist niet zeker wat ik wilde, maar het team heeft met mij meegedacht en we hebben samen de juiste oplossingen gevonden.
Irene van V.
Irene van V.
Read More
Laat Het Merken heeft een unieke benadering van marketing en weet precies hoe ze de juiste boodschap over moeten brengen. Ik ben zeer tevreden met de diensten die ze aanbieden en raad hen ten zeerste aan.
Danny L.
Danny L.
Read More
Ik heb hulp gevraagd voor onze laatste marketingcampagne. Het team was zeer meedenkend en heeft alles tot in detail gepland en georganiseerd. Ik zou hen zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en resultaat.
Marije de V.
Marije de V.
Read More
Wij zochten een boost in onze online aanwezigheid. Onze specifieke marketingvraag was hoe we onze producten het beste konden aanbieden aan onze doelgroep via social media. We hebben top hulp gekregen hierbij!
Previous
Next

Wat heb je nodig?

Hier kunnen we jou bij versterken:

Ontwerpen & stijl

Denk hierbij aan:
- Huisstijl ontwikkeling
- Visitekaartjes ontwerp
- Logo ontwerp
- en meer...

Online opvallen

Denk hierbij aan:
- SEO en Online-advertenties
- E-mail marketing
- Social media
- en meer...

Marketing advies

Denk hierbij aan:
- Lead generatie
- Campagnes bedenken
- Marketing management
- en meer...

Wil je weten wat marketinghulp kost? Al onze diensten kosten 75 euro per uur.
We bepalen samen wat jouw budget is en hoe we onze diensten laten passen in jouw wensen.