Branding & Design

Een sterk merk is essentieel voor het succes van elk bedrijf. Onze merkstrategie en branding dienst helpt bedrijven om hun merk te versterken en beter herkenbaar te maken. Ons team van experts werkt samen met jou om een heldere merkstrategie te ontwikkelen die aansluit bij jouw doelgroep en bedrijfsdoelen. Neem ook een kijkje in onze tips & tricks sectie.

Scenario 1:

Bedrijf X ondervindt een daling van hun verkoop en klanttevredenheid. Hier willen zij verandering in brengen.

Hoe lossen wij dit op?

Na onze intake en doelstelling bepaling, blijkt dat het bedrijf geen duidelijke merkidentiteit heeft en hun branding niet aansluit bij de veranderende wensen van hun doelgroep.

Oplossing: Wij hebben onderzoek gedaan naar de doelgroep en concurrentie van het bedrijf en daarop hun merkidentiteit aangepast. Dit heeft geresulteerd in een frissere en moderne look & feel, die aansluit bij de veranderende wensen van de doelgroep. Hierdoor zijn de verkoop en klanttevredenheid gestegen.

Scenario 2:

Bedrijf Y heeft moeite om zich te onderscheiden van de concurrentie en wil een sterk merk creëren dat zich richt op innovatie en betrouwbaarheid.

Hoe lossen wij dit op?

Na onze intake en doelstelling bepaling, hebben wij samen besloten om de huisstijl opnieuw te ontwerpen.

Oplossing: Wij hebben ons gericht op het ontwikkelen van een specifieke merkidentiteit voor het bedrijf en hebben hun branding geoptimaliseerd om een betere reflectie te weergeven van hun USP's. Een modern ontwerp met krachtige elementen, die innovatie en betrouwbaarheid weerspiegelen. Dit heeft geresulteerd in een stijging van kwaliteit leads en een grotere online aanwezigheid voor het bedrijf.

Klik op de scenario’s om te lezen hoe wij dit hebben opgelost.

Wat voor impact heeft goede merkstrategie?

0 %
meer inkomsten
0 x
zoveel aanbeveling
0 %
hogere waardering
0 x
meer overtuiging kracht

bron: Millward Brown

Wat kunnen wij betekenen voor jouw bedrijf?

Onze aanpak voor merkstrategie & branding bestaat uit meerdere stappen. In eerste instantie voeren we een grondig onderzoek uit naar je doelgroep en de concurrentie. Op basis hiervan ontwikkelen we een unieke merkidentiteit die aansluit bij jouw doelgroep en bedrijfsdoelen. Dit omvat onder andere het ontwerpen van een visuele identiteit, het opstellen van een communicatiestrategie en het opstellen van een plan voor implementatie en monitoring.

Merkstrategie

Ontwikkelen van een uniek merkverhaal en identiteit.

Branding

Creëren van een consistent visueel merkbeeld.

Naamsbekendheid

Verhogen van de naamsbekendheid van het merk.

Analyse

Meten van de prestaties van het merk en aanpassen van de strategie.

Waarom werken met Laat het Merken?

Onze merkstrategie & branding dienst helpt je bij het ontwikkelen van een unieke en authentieke merkidentiteit. Dit leidt tot een grotere zichtbaarheid, meer leads en conversies, een grotere omzet en een grotere klanttevredenheid. Onze aanpak is speciaal ontworpen om je te helpen jouw merk te versterken en jouw bedrijf te laten groeien. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we jou kunnen helpen.

Branding & Design: tips en tricks

Klaar om de volgende stap te nemen?
Stuur ons een bericht:

Zij hebben de stap al gezet:

Kadir C.
Kadir C.
Read More
Ik was op zoek naar een betrouwbare marketingpartner voor mijn bedrijf en Laat Het Merken heeft me niet teleurgesteld. Ik wist niet zeker wat ik wilde, maar het team heeft met mij meegedacht en we hebben samen de juiste oplossingen gevonden.
Irene van V.
Irene van V.
Read More
Laat Het Merken heeft een unieke benadering van marketing en weet precies hoe ze de juiste boodschap over moeten brengen. Ik ben zeer tevreden met de diensten die ze aanbieden en raad hen ten zeerste aan.
Danny L.
Danny L.
Read More
Ik heb hulp gevraagd voor onze laatste marketingcampagne. Het team was zeer meedenkend en heeft alles tot in detail gepland en georganiseerd. Ik zou hen zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en resultaat.
Marije de V.
Marije de V.
Read More
Wij zochten een boost in onze online aanwezigheid. Onze specifieke marketingvraag was hoe we onze producten het beste konden aanbieden aan onze doelgroep via social media. We hebben top hulp gekregen hierbij!
Previous
Next

Wat heb je nodig?

Hier kunnen we jou bij versterken:

Ontwerpen & stijl

Denk hierbij aan:
- Huisstijl ontwikkeling
- Visitekaartjes ontwerp
- Logo ontwerp
- en meer...

Online opvallen

Denk hierbij aan:
- SEO en Online-advertenties
- E-mail marketing
- Social media
- en meer...

Marketing advies

Denk hierbij aan:
- Lead generatie
- Campagnes bedenken
- Marketing management
- en meer...

Wil je weten wat marketinghulp kost? Al onze diensten kosten 75 euro per uur.
We bepalen samen wat jouw budget is en hoe we onze diensten laten passen in jouw wensen.