Interim marketing management: snel en flexibel

Interim-marketingmanagement is een effectieve manier om jouw marketingteam tijdelijk uit te breiden, zonder de lasten van het in dienst nemen van een nieuwe werknemer. Interim-marketingmanagers zijn ervaren professionals die snel en flexibel kunnen worden ingezet voor een bepaalde periode. Ze kunnen helpen bij het bepalen van de marketingstrategie, het uitvoeren van marketingcampagnes en het optimaliseren van jouw marketingprestaties.

Wanneer heb je interim marketingmanagement nodig?

Er zijn verschillende redenen waarom je kunt overwegen om een interim-marketingmanager in te huren. Bijvoorbeeld, wanneer jouw bedrijf in een overgangsfase zit, of wanneer je behoefte hebt aan een tijdelijke professional om jouw marketingteam te versterken. Ook kan het zijn dat jouw bedrijf tijdelijk extra marketingcapaciteit nodig heeft voor een specifieke campagne of project.

Wat zijn de voordelen van interim marketingmanagement?

Interim-marketingmanagement heeft verschillende voordelen ten opzichte van het in dienst nemen van een nieuwe medewerker. Ten eerste kun je profiteren van de expertise van een ervaren professional die snel kan worden ingezet, zonder de tijd en kosten van een volledige wervingsprocedure. Daarnaast kan een interim-marketingmanager objectief advies en frisse ideeën brengen, en kan hij of zij helpen bij het ontwikkelen van nieuwe marketingstrategieën. Ten slotte kan een interim-marketingmanager je helpen om snel te reageren op veranderingen in de markt en concurrentie.

Wat doet een interim marketingmanager?

Een interim-marketingmanager kan een breed scala aan taken uitvoeren, afhankelijk van de behoeften van jouw bedrijf. Dit kan variëren van het bepalen van de marketingstrategie, tot het uitvoeren van marketingcampagnes en het optimaliseren van jouw marketingprestaties. Een interim-marketingmanager kan ook helpen bij het managen van jouw marketingteam, of bij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.

Statistieken over interim marketingmanagement

Uit een recent onderzoek van de Nederlandse Vereniging van Interim-Managers (NVIM) blijkt dat de vraag naar interim-managers in marketing en communicatie de afgelopen jaren is gestegen. In 2019 groeide het aantal opdrachten voor interim-managers met 7,5% ten opzichte van het jaar daarvoor. Hetzelfde onderzoek laat zien dat bedrijven steeds vaker kiezen voor interim-managers vanwege hun specifieke kennis en ervaring, en vanwege de mogelijkheid om snel te reageren op veranderingen in de markt.

De beste manager voor jouw bedrijf

Interim-marketingmanagement kan een effectieve manier zijn om jouw marketingteam snel en flexibel uit te breiden, zonder de lasten van het in dienst nemen van een nieuwe werknemer. Een interim-marketingmanager kan helpen bij het bepalen van de marketingstrategie, het uitvoeren van marketingcampagnes en het optimaliseren van jouw marketingprestaties. Door hun expertise en ervaring, en door de mogelijkheid om snel te reageren op veranderingen in de markt, kunnen interim-marketingmanagers een waardevolle aanwinst zijn voor jouw bedrijf.

Als je geïnteresseerd bent in het inhuren van een interim-marketingmanager, neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een team van deskundige en ervaren interim-marketingmanagers die jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van jouw marketingprestaties en het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen.

Klaar om de volgende stap te nemen?
Stuur ons een bericht:

Zij hebben de stap al gezet:

Kadir C.
Kadir C.
Read More
Ik was op zoek naar een betrouwbare marketingpartner voor mijn bedrijf en Laat Het Merken heeft me niet teleurgesteld. Ik wist niet zeker wat ik wilde, maar het team heeft met mij meegedacht en we hebben samen de juiste oplossingen gevonden.
Irene van V.
Irene van V.
Read More
Laat Het Merken heeft een unieke benadering van marketing en weet precies hoe ze de juiste boodschap over moeten brengen. Ik ben zeer tevreden met de diensten die ze aanbieden en raad hen ten zeerste aan.
Danny L.
Danny L.
Read More
Ik heb hulp gevraagd voor onze laatste marketingcampagne. Het team was zeer meedenkend en heeft alles tot in detail gepland en georganiseerd. Ik zou hen zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en resultaat.
Marije de V.
Marije de V.
Read More
Wij zochten een boost in onze online aanwezigheid. Onze specifieke marketingvraag was hoe we onze producten het beste konden aanbieden aan onze doelgroep via social media. We hebben top hulp gekregen hierbij!
Previous
Next

Wat heb je nodig?

Hier kunnen we jou bij versterken:

Ontwerpen & stijl

Denk hierbij aan:
- Huisstijl ontwikkeling
- Visitekaartjes ontwerp
- Logo ontwerp
- en meer...

Online opvallen

Denk hierbij aan:
- SEO en Online-advertenties
- E-mail marketing
- Social media
- en meer...

Marketing advies

Denk hierbij aan:
- Lead generatie
- Campagnes bedenken
- Marketing management
- en meer...

Wil je weten wat marketinghulp kost? Al onze diensten kosten 75 euro per uur.
We bepalen samen wat jouw budget is en hoe we onze diensten laten passen in jouw wensen.