Het belang van een sterk logo voor je bedrijf

Een sterk logo is de uitstraling van je merk en de eerste indruk die je op je doelgroep maakt. Het is daarom van groot belang dat je logo professioneel, herkenbaar en onderscheidend is. Bij Laat Het Merken begrijpen we het belang van een sterk logo en helpen we je bij het creëren van een logo of huisstijl dat aansluit bij de identiteit van je bedrijf en je helpt bij het bereiken van je doelen.

Volgens een onderzoek door Designhill, speelt herkenbaarheid een belangrijke rol bij het opbouwen van een sterk merk. In feite is herkenbaarheid een belangrijke factor bij het onderscheiden van je merk van andere merken en het verhogen van de waardering voor je merk.

Een sterk logo is meer dan alleen een mooi plaatje. Het is een visuele vertegenwoordiging van je merkwaarden, missie en visie. Het is de basis van je huisstijl en stuurt de toon aan voor alle communicatie die je uitvoert, of het nu gaat om social media, flyers of je website.

Bovendien is een sterk logo ook belangrijk voor het opbouwen van vertrouwen en het onderscheiden van je bedrijf van je concurrenten. Een professioneel en herkenbaar logo geeft aan dat je serieus bent over je bedrijf en je toewijding aan kwaliteit en service. In feite beïnvloedt een sterk logo de koopbeslissing van een consument met maar liefst 85%.

Bij Laat Het Merken maken we gebruik van een zorgvuldig ontwerpproces om te zorgen dat je logo aansluit bij de identiteit van je bedrijf en je doelgroep aanspreekt. Onze ontwerpers werken nauw samen met je om een sterk en onderscheidend logo te creëren dat je bedrijf op een positieve manier vertegenwoordigt.

Maakt een goede logo het verschil?

0 %
meer inkomsten
0 x
zoveel aanbeveling
0 %
hogere waardering
0 x
meer overtuiging kracht

bron: Millward Brown

Hulp nodig bij een nieuw logo of huisstijl?

Onze aanpak voor ontwerpen bestaat uit meerdere stappen. In eerste instantie voeren we een onderzoek uit naar je doelgroep en de concurrentie. Op basis hiervan ontwikkelen we een unieke merkidentiteit die aansluit bij jouw doelgroep en bedrijfsdoelen. 

Merkstrategie

Ontwikkelen van een uniek merkverhaal en identiteit.

Branding

Creëren van een consistent visueel merkbeeld.

Naamsbekendheid

Verhogen van de naamsbekendheid van het merk.

Analyse

Meten van de prestaties van het merk en aanpassen van de strategie.

Klaar om de volgende stap te nemen?
Stuur ons een bericht:

Zij hebben de stap al gezet:

Kadir C.
Kadir C.
Read More
Ik was op zoek naar een betrouwbare marketingpartner voor mijn bedrijf en Laat Het Merken heeft me niet teleurgesteld. Ik wist niet zeker wat ik wilde, maar het team heeft met mij meegedacht en we hebben samen de juiste oplossingen gevonden.
Irene van V.
Irene van V.
Read More
Laat Het Merken heeft een unieke benadering van marketing en weet precies hoe ze de juiste boodschap over moeten brengen. Ik ben zeer tevreden met de diensten die ze aanbieden en raad hen ten zeerste aan.
Danny L.
Danny L.
Read More
Ik heb hulp gevraagd voor onze laatste marketingcampagne. Het team was zeer meedenkend en heeft alles tot in detail gepland en georganiseerd. Ik zou hen zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en resultaat.
Marije de V.
Marije de V.
Read More
Wij zochten een boost in onze online aanwezigheid. Onze specifieke marketingvraag was hoe we onze producten het beste konden aanbieden aan onze doelgroep via social media. We hebben top hulp gekregen hierbij!
Previous
Next

Wat heb je nodig?

Hier kunnen we jou bij versterken:

Ontwerpen & stijl

Denk hierbij aan:
- Huisstijl ontwikkeling
- Visitekaartjes ontwerp
- Logo ontwerp
- en meer...

Online opvallen

Denk hierbij aan:
- SEO en Online-advertenties
- E-mail marketing
- Social media
- en meer...

Marketing advies

Denk hierbij aan:
- Lead generatie
- Campagnes bedenken
- Marketing management
- en meer...

Wil je weten wat marketinghulp kost? Al onze diensten kosten 75 euro per uur.
We bepalen samen wat jouw budget is en hoe we onze diensten laten passen in jouw wensen.