Hulp bij huisstijl & logo ontwerpen

Wij helpen graag bij het creëren van een sterk en coherent merk. Of je nu net begint met je bedrijf of je huidige huisstijl wilt verbeteren. Op ieder moment van je bedrijfsontwikkeling, kunnen wij meekijken en meedenken om het optimale te presteren samen.

Onze diensten op het gebied van huisstijl en logo ontwerpen omvatten alles wat je nodig hebt om een professioneel en onderscheidend merk te creëren. Van het ontwikkelen van een sterk logo tot het creëren van een huisstijlhandleiding en het kiezen van de juiste kleuren.

Met onze kennis en ervaring helpen we jou bij het maken van je logo herkenbaar en onderscheidend. We leiden je door het proces en geven je de tools en richtlijnen die je nodig hebt om een sterk en consistent merk te creëren.

Scenario 1:

Bedrijf X ondervindt een daling van hun verkoop en klanttevredenheid. Hier willen zij verandering in brengen.

Hoe lossen wij dit op?

Na onze intake en doelstelling bepaling, blijkt dat het bedrijf geen duidelijke merkidentiteit heeft en hun branding niet aansluit bij de veranderende wensen van hun doelgroep.

Oplossing: Wij hebben onderzoek gedaan naar de doelgroep en concurrentie van het bedrijf en daarop hun merkidentiteit aangepast. Dit heeft geresulteerd in een frissere en moderne look & feel, die aansluit bij de veranderende wensen van de doelgroep. Hierdoor zijn de verkoop en klanttevredenheid gestegen.

Scenario 2:

Bedrijf Y heeft moeite om zich te onderscheiden van de concurrentie en wil een sterk merk creëren dat zich richt op innovatie en betrouwbaarheid.

Hoe lossen wij dit op?

Na onze intake en doelstelling bepaling, hebben wij samen besloten om de huisstijl opnieuw te ontwerpen.

Oplossing: Wij hebben ons gericht op het ontwikkelen van een specifieke merkidentiteit voor het bedrijf en hebben hun branding geoptimaliseerd om een betere reflectie te weergeven van hun USP's. Een modern ontwerp met krachtige elementen, die innovatie en betrouwbaarheid weerspiegelen. Dit heeft geresulteerd in een stijging van kwaliteit leads en een grotere online aanwezigheid voor het bedrijf.

Klik op de scenario’s om te lezen hoe wij dit hebben opgelost.

Maakt sterke branding het verschil?

meer inkomsten
0 %
zoveel aanbeveling
0 x
hogere waardering
0 %
meer overtuiging kracht
0 x

bron: Millward Brown

Hulp nodig bij een nieuw logo of huisstijl?

Onze aanpak voor ontwerpen bestaat uit meerdere stappen. In eerste instantie voeren we een onderzoek uit naar je doelgroep en de concurrentie. Op basis hiervan ontwikkelen we een unieke merkidentiteit die aansluit bij jouw doelgroep en bedrijfsdoelen. 

Merkstrategie

Ontwikkelen van een uniek merkverhaal en identiteit.

Branding

Creëren van een consistent visueel merkbeeld.

Naamsbekendheid

Verhogen van de naamsbekendheid van het merk.

Analyse

Meten van de prestaties van het merk en aanpassen van de strategie.

Klaar om de volgende stap te nemen?
Stuur ons een bericht:

Zij hebben de stap al gezet:

Kadir C.
Kadir C.
Read More
Ik was op zoek naar een betrouwbare marketingpartner voor mijn bedrijf en Laat Het Merken heeft me niet teleurgesteld. Ik wist niet zeker wat ik wilde, maar het team heeft met mij meegedacht en we hebben samen de juiste oplossingen gevonden.
Irene van V.
Irene van V.
Read More
Laat Het Merken heeft een unieke benadering van marketing en weet precies hoe ze de juiste boodschap over moeten brengen. Ik ben zeer tevreden met de diensten die ze aanbieden en raad hen ten zeerste aan.
Danny L.
Danny L.
Read More
Ik heb hulp gevraagd voor onze laatste marketingcampagne. Het team was zeer meedenkend en heeft alles tot in detail gepland en georganiseerd. Ik zou hen zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en resultaat.
Marije de V.
Marije de V.
Read More
Wij zochten een boost in onze online aanwezigheid. Onze specifieke marketingvraag was hoe we onze producten het beste konden aanbieden aan onze doelgroep via social media. We hebben top hulp gekregen hierbij!
Previous
Next

Wat heb je nodig?

Hier kunnen we jou bij versterken:

Ontwerpen & stijl

Denk hierbij aan:
- Huisstijl ontwikkeling
- Visitekaartjes ontwerp
- Logo ontwerp
- en meer...

Online opvallen

Denk hierbij aan:
- SEO en Online-advertenties
- E-mail marketing
- Social media
- en meer...

Marketing advies

Denk hierbij aan:
- Lead generatie
- Campagnes bedenken
- Marketing management
- en meer...

Wil je weten wat marketinghulp kost? Al onze diensten kosten 75 euro per uur.
We bepalen samen wat jouw budget is en hoe we onze diensten laten passen in jouw wensen.