Campagnes & Content marketing

Onze campagnes en content marketing helpen bedrijven hun doelgroep te bereiken en hun merknaam te versterken. Of het nu gaat om social media campagnes, e-mailmarketing of bloggen, wij helpen je bij het creëren van aantrekkelijke en effectieve content die je bedrijf op de kaart zet.

Scenario 1:

Bedrijf X heeft moeite om hun producten relevant te houden voor hun doelgroep. Ze weten niet hoe ze hun producten op een consistente manier moeten presenteren en waar en wanneer ze hun producten moeten delen.

Hoe lossen wij dit op?

Wij hebben samen met de klant een contentkalender ontwikkeld. Hierin zijn de thema's van de producten, de doelgroep en de social media kanalen duidelijk opgenomen.

Hierdoor kon de klant hun producten op een consistente manier presenteren en hun doelgroep bereiken op de juiste momenten.

Scenario 2:

Bedrijf Y is klaar om hun nieuwe product op de markt te zetten. Ze weten echter niet hoe ze hun product effectief moeten lanceren om op te vallen tussen de concurrentie.

Hoe lossen wij dit op?

Wij hebben samen met de klant een lanceringstrategie ontwikkeld. Hierin hebben we gekeken naar hun doelgroep, concurrentie en unieke verkoopargumenten.

Op basis hiervan hebben we een effectieve campagne opgezet voor de lancering van het product, waardoor het opviel tussen de concurrentie en succesvol werd gelanceerd.

Klik op de scenario’s om te lezen hoe wij dit hebben opgelost.

Wat zijn gemiddeld de feitelijke voordelen?

ROI via email marketing
0 %
zoveel kans om doelgroep te bereiken
0 x
verkoopstijging
0 %
meer leads door bloggen
0 %

bron: Millward Brown

Wat kunnen wij betekenen voor jouw bedrijf?

Wij helpen bedrijven hun online aanwezigheid te versterken en hun doelgroep te bereiken door middel van effectieve social media strategieën, gerichte email campagnes en het ontwikkelen van een doordachte contentkalender. Onze expertise in introduceren van producten op de markt, zorgt ervoor dat jouw product de aandacht krijgt die het verdient en je doelgroep efficiënt bereikt wordt. Wij zijn gedreven om jouuw bedrijf te laten groeien en succesvol te maken.

Social Media strategie

Wij bedenken een social media strategie die aansluit bij jouw doelgroep.

E-mailcampagnes

Wij helpen je bij het opzetten van e-mailcampagnes met aantrekkelijke onderwerpen.

Contentkalender ontwikkelen

Ontwikkel een effectieve content kalender voor een consistente en doelgerichte aanpak van je marketingstrategie

Product op de markt zetten

Zet je product op een efficiënte manier op de markt door middel van onze gespecialiseerde campagnetechnieken

Waarom werken met Laat het Merken?

Bij Laat het Merken geloven we dat een sterk merk de sleutel is tot succes in de huidige digitale wereld. Wij zijn gepassioneerd om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken door middel van effectieve zoekmachine optimalisatie, zoekmachine advertenties, social media groei en interacties. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring en gebruikt de nieuwste technieken en methoden om de online zichtbaarheid van onze klanten te vergroten. Kies voor Laat het Merken en zie het verschil voor jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om je online groei te beginnen.

Klaar om de volgende stap te nemen?
Stuur ons een bericht:

Zij hebben de stap al gezet:

Kadir C.
Kadir C.
Read More
Ik was op zoek naar een betrouwbare marketingpartner voor mijn bedrijf en Laat Het Merken heeft me niet teleurgesteld. Ik wist niet zeker wat ik wilde, maar het team heeft met mij meegedacht en we hebben samen de juiste oplossingen gevonden.
Irene van V.
Irene van V.
Read More
Laat Het Merken heeft een unieke benadering van marketing en weet precies hoe ze de juiste boodschap over moeten brengen. Ik ben zeer tevreden met de diensten die ze aanbieden en raad hen ten zeerste aan.
Danny L.
Danny L.
Read More
Ik heb hulp gevraagd voor onze laatste marketingcampagne. Het team was zeer meedenkend en heeft alles tot in detail gepland en georganiseerd. Ik zou hen zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en resultaat.
Marije de V.
Marije de V.
Read More
Wij zochten een boost in onze online aanwezigheid. Onze specifieke marketingvraag was hoe we onze producten het beste konden aanbieden aan onze doelgroep via social media. We hebben top hulp gekregen hierbij!
Previous
Next

Wat heb je nodig?

Hier kunnen we jou bij versterken:

Ontwerpen & stijl

Denk hierbij aan:
- Huisstijl ontwikkeling
- Visitekaartjes ontwerp
- Logo ontwerp
- en meer...

Online opvallen

Denk hierbij aan:
- SEO en Online-advertenties
- E-mail marketing
- Social media
- en meer...

Marketing advies

Denk hierbij aan:
- Lead generatie
- Campagnes bedenken
- Marketing management
- en meer...

Wil je weten wat marketinghulp kost? Al onze diensten kosten 75 euro per uur.
We bepalen samen wat jouw budget is en hoe we onze diensten laten passen in jouw wensen.